adidas yeezy boost 350 v2 crème wit

Descargar adidas yeezy boost 350 v2 crème wit gratis por Mediafire, Mega.co.nz, Putlocker, 4Shared, Multiupload en PDF Y DOC, en el foro de Soporte Tecnico.

Tema: adidas yeezy boost 350 v2 crème wit  (Leído 34 veces)

septiembre 27, 2017, 08:20:58 am
  • Nuevo
  • *
  • Mensajes: 4
    • Ver Perfil


DESCARGAR

De adidas yeezy boost 350 v2 crème wit  is meestal gebaseerd op zijn functionele silhouet - een winnende combinatie van een geweven Primeknit-bovenkant en een volle lengte Boost midsole verpakt in een rubber TPU-behuizing - in tegenstelling tot de ambitieuze kleurenwegopties. Maar dat verandert met deze uiterst gewilde "Zebra" release. Bij het raken van detailhandelaren op 25 februari 2017 werd duidelijk hoe beperkt deze schoenen eigenlijk zijn, met alleen paren direct beschikbaar bij adiidas en een andere grote winkeldeur. Deze iteratie van de Yeezy Boost 350 V2 ziet wit en zwart bovenkant gelijkmatig verspreid over de bovenkant, met rode "SPLY-350" messaging en een witte rubberen zool.
 
Na de introductie van het adidas yeezy boost 350 v2 zebra -silhouet in 2016, ziet de eerste adidas + KANYE WEST-versie van 2017 het modelretour op een zwarte / rode kleur, die wereldwijd op 11 februari vrijkomt voor volwassenen en voor het eerst zuigelingenverdeling . De YEEZY BOOST 350 V2 heeft een zwarte Primeknit bovenkant met contrast rode letters met een spiegelend 'SPLY-350' markering, onderscheidende middensteken en voor het eerst op de YEEZY BOOST 350V2 een hielblad.

Officiële foto's van de adidas yeezy boost 350 v2 zwart rood  zijn binnen. Bevestigd voor een 22 augustus release datum door adidas, komt de "Pirate Black" Yeezy Boost Low edition met de onheilspellende, overdekte donkere in zwart om de unieke middelzool te passen. Verschrikkelijk van het feit dat deze bijzondere kleurweg inderdaad in deze halve maten komt, zal de zwart-wit esthetiek waarschijnlijk de grootste release van de zomer zijn, zoals de originele Yeezy 350 Boost.

Ben je klaar voor een andere adidas yeezy boost 350 v2 zwart  om aan het eind van deze maand te komen? De enige andere keer dat we de hele zwarte Yeezy Boost Lows hebben gezien, was tijdens de YEEZY Season 1 lanceer, maar nu is het in volle glorie. De unieke Primeknit-bovenkant is teruggeslipt om op 22 augustus te klinken. De unieke bovenkant van Primeknit is terug met een patroon dat overeenkomt met de eerste release, maar het is alleen gecamoufleerd dankzij het gebruik van een veel donkerdere schaduw. De achterkant hiel tabblad toont de enige hints van rood voor een premium touch. Het is onbekend of adidas eindelijk een manier heeft gevonden om het gebruikelijke witte full length Boost cushioning systeem op de bodem een ​​andere kleur te maken, maar we moeten wachten en zien.

http://www.kickonfire.biz/

Descarga PDF en MEGA:

Facebook

Te gusta este Post?

Twitter

Compartelo:

Google +1

+1 a este Post: